2016. június 30., csütörtök

Színes ablakok házban, télikertben és teraszon

Műanyag ablak profil
Fautánzatú és hagyományos műanyag ablakprofil

Laminált műanyag ablakok


A modern nyílászárók nem csak technikailag és mechanikailag tökéletesebbek a korábbiaknál, de anyagukat tekintve is nagy változásokon estek át.

Sok esetben van szükség arra, és nem csak esztétikai szempontból, hogy különböző színű ablakokat vagy ajtókat építsünk be lakóházunkba, lakásunkba.

A teraszbeépítést leggyakrabban fehér színű műanyag nyílászárókkal oldják meg a télikertépítő specialisták, szakemberek, de a homlokzatok bizonyos esetekben megkövetelik a természethez közeli színek használatát.

A műanyag ablakok és ajtók színezésekor általában valamilyen fa utánzatot alkalmaznak. A különleges és természetes hatás érdekében különleges fóliával vonják be az ablakprofilt.

Az olcsóbb megoldásoknál az alap fehér ablakprofil külső oldalát vonják be valamilyen, a fák erezetét és színét utánzó akril-fóliával. A tökéletes hatás érdekében, és azért, hogy a helyiségekben az ablakok belső oldala is természetesnek tűnjön, egy drágább módszer használatával a műanyag ablak és ajtó profilok mindkét oldalát különleges akril-fóliával vonják be. Ilyenkor az ablakokat nem fehér színű profilból készítik, hanem anyagában színezett műanyag kereteket használnak.


 Színes ablakok házban, télikertben és teraszon kicsik és nagyok örömére. Dekoratív nyílászárók készíthetők színezett vagy laminált ablak és ajtóprofilok segítségével, melyek fautánzatúak és erezetűek is lehetnek, de a megrendelők egyéb választékból is válogathatnak. További érdekes témák: műanyag ajtó, ablak beépítés, műanyag nyílászáró szerelés, ablakprofil gyártás, fautánzatú ablak vásárlása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése