2016. június 24., péntek

Mobil marketing minden mennyiségben

Mobilmarketing SMS kampány
Reklám a titka mindennek

Tömeges SMS kampány, Facebook reklám és mobil weboldal

 

A kvk szektorban és különösen a startupoknál életbevágó lehet az olcsó, de hatékony marketingeszközök használata. A Google számára optimalizált weboldal létrehozása már alapvető követelmény, de ennél jóval többre van szükség. Az internetforgalom jelentős része tevődött át a mobil eszközökre, ezért olyan honlapokat kell készíteni, melyek mobil böngészők részére is optimalizálva vannak.

A marketing kampányok indításakor szempont, hogy a lehető legtöbb emberhez érjünk el, minimális költséggel. Erre jó megoldás a tömeges SMS küldés, a mobil marketing kampány. Ennek a módszernek az előnye, hogy kompakt üzenteket tudunk eljuttatni leendő vásárlóinkhoz, és csak a kézbesített üzenetek után kell fizetnünk. Az SMS üzenetekből ezután a mobil vagy hagyományos weboldalra irányíthatjuk a klienseket, ahol már több információhoz juthatnak.

A vállalkozás vagy cég termékétől vagy szolgáltatásának fajtájától függően, érdemes lehet mobil applikációk, újabban instant mobil alkalmazások készítése. Egy példa az okostelefonos applikációs marketingre. A télikertépítők készíttetnek egy applikációt, melyben nagy mennyiségű elkészült télikert fényképe található. Valójában nincs is szükség egyéb funkcióra, mondjuk nyílászáró tervező funkciót is elhelyezhetünk a programban, de a fényképek már elvégzik a reklámmunkát.
Mobil marketing minden mennyiségben az olvasók szórakoztatása érdekében. A Kis és középvállalatok, induló cégek számára a mobilmarketing eszközök között a tömeges SMS küldés jelenthet nagy segítséget abban, hogy nőjenek a bevételeik és fejlődhessenek. Érdekes kifejezések: online marketing, okostelefon reklám, SMS küldés okostelefonra, kampány készítése, optimalizálás okosan, weboldal készítése.

1 megjegyzés:

  1. Абрам Александр üzletember vagyok, aki képes volt újjáéledni haldokló favágó üzletét egy Isten segítségével, akit Benjamin Lee, a hitelkonzultánsnak hívtak. Jekatyerinburgban vagyok Екатеринбург. Nos, vállalkozást akar próbálni, rendezni az adósságát, kibővíteni a meglévőt, pénzre van szüksége az áruk vásárlásához. Problémái vannak a jó hitelkeret biztosításával, szeretném, ha tudnád, hogy Benjamin úr látni fog téged. Ez a megfelelő hely az összes pénzügyi problémájának megoldására, mert élő bizonyság vagyok, és ezt nem tudom csak megtartani magamnak, amikor mások pénzügyi utat keresnek. Szeretném, ha mind kapcsolatba lépne ezzel az Isten által küldött hitelezővel. a többi részben leírtak felhasználásával e nagyszerű lehetőség részese lehet. E-mail: lfdsloans@outlook.com Vagy a WhatsApp / Szöveg + 1-989-394-3740.

    VálaszTörlés