2016. június 24., péntek

Mobil marketing minden mennyiségben

Mobilmarketing SMS kampány
Reklám a titka mindennek

Tömeges SMS kampány, Facebook reklám és mobil weboldal

 

A kvk szektorban és különösen a startupoknál életbevágó lehet az olcsó, de hatékony marketingeszközök használata. A Google számára optimalizált weboldal létrehozása már alapvető követelmény, de ennél jóval többre van szükség. Az internetforgalom jelentős része tevődött át a mobil eszközökre, ezért olyan honlapokat kell készíteni, melyek mobil böngészők részére is optimalizálva vannak.

A marketing kampányok indításakor szempont, hogy a lehető legtöbb emberhez érjünk el, minimális költséggel. Erre jó megoldás a tömeges SMS küldés, a mobil marketing kampány. Ennek a módszernek az előnye, hogy kompakt üzenteket tudunk eljuttatni leendő vásárlóinkhoz, és csak a kézbesített üzenetek után kell fizetnünk. Az SMS üzenetekből ezután a mobil vagy hagyományos weboldalra irányíthatjuk a klienseket, ahol már több információhoz juthatnak.

A vállalkozás vagy cég termékétől vagy szolgáltatásának fajtájától függően, érdemes lehet mobil applikációk, újabban instant mobil alkalmazások készítése. Egy példa az okostelefonos applikációs marketingre. A télikertépítők készíttetnek egy applikációt, melyben nagy mennyiségű elkészült télikert fényképe található. Valójában nincs is szükség egyéb funkcióra, mondjuk nyílászáró tervező funkciót is elhelyezhetünk a programban, de a fényképek már elvégzik a reklámmunkát.
Mobil marketing minden mennyiségben az olvasók szórakoztatása érdekében. A Kis és középvállalatok, induló cégek számára a mobilmarketing eszközök között a tömeges SMS küldés jelenthet nagy segítséget abban, hogy nőjenek a bevételeik és fejlődhessenek. Érdekes kifejezések: online marketing, okostelefon reklám, SMS küldés okostelefonra, kampány készítése, optimalizálás okosan, weboldal készítése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése