2016. június 5., vasárnap

Kerti medence fedése és beépítése

Medence terasz télikert fedés beépítés
Teraszhoz épített medencefedés

Fontos a technológia és a használhatóság

Akinek van bármilyen típusú medencéje, az tudja, hogy milyen nehéz megfelelően tisztán tartani azt. Nagyon sokféle drága vegyszerre van szükség, nem beszélve arról, hogy rendszeresen fölözni kell a tetején úszó idegen tárgyakat, leveleket, bogarakat, esetleg csigákat. Könnyen belehullhatnak a gyümölcsfák termései a vízbe, melyek hatására a helytelenül megválasztott PH-értéknek köszönhetően tenyésztelepek is kialakulhatnak.

A medencék fedésének leggyakrabban alkalmazott módjai az egyszerű tető építése és az üvegezett pavilonos megoldás. Mindkét rendszernek megvannak a maga előnyei és hátrányai is. Az egyszerű tetővel történő, félig nyílt típusú fedésnek köszönhetően közelebb maradunk a természethez, ugyanakkor télen nem használható a víz, csak ha költséges vízmelegítő berendezéseket szerzünk be.

A teljesen zárt medencebeépítésnek ugyanakkor megvan az az előnye, hogy télen akár trópusi éghajlatot kedvelő növényeinket is elhelyezhetjük itt, a meleg párás levegőben.

 Kerti medence fedése és beépítése minden évszakban használható helyiség létrehozásához. Fontosabb kifejezések: medencefedés, télikert építés, medence, teraszbeépítés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése