2016. június 5., vasárnap

Google Android Appok futball szurkolóknak

Marketing UEFA applikáció SMS futball eb
Olyan információkat is megtalálsz, amit nem is keresel!

Elér téged a marketing a labdarúgó Európa-bajnokság alatt is


Számomra egy kicsit érthetetlen az a hatalmas láz, ami a szurkolókon erőt vesz a nagyobb tornák alkalmával. Természetesen a különböző szövetségek, a FIFA és az UEFA is igyekszik maximális fordulatszámra kapcsolni a marketing reklám gépezetet, hogy a focit szerető nézők jó sok pénzt költsenek el.

A szurkolói fanatizmus odáig terjed, hogy akár több ezer kilométert is utaznak a meccs helyszínére, hogy ott biztassák országuk csapatát a labdarúgó Európa-bajnokságon. Idén Franciaország ad otthont a mérkőzéseknek, ahová több millió turistát várnak, akiktől hatalmas extra bevételt remél az ország.

A szervezők megkezdték a szurkolók informálását mobil marketing eszközökkel is. A Google applikációs boltjában már elérhetőek azok az okostelefonos programok, melyek segítségével minden információ elérhető a meccsek helyszínéről, a csapatokról, stadionokról, futballistákról, stb.

Az UEFA egy olyan appot is elkészített, melyben a Franciaországi helyszínekhez közeli kulturális, gasztronómiai és egyéb szórakozási (pénzköltési) lehetőségeket is feltüntették.

Ezt nevezzük mi tökéletes e-marketing reklám kampánynak.

 Google Android Appok futball szurkolóknak és olyanoknak, akik kedvelik a statisztikákat. A legérdekesebb témák: mobil marketing, UEFA, EB, mobil applikáció, tömeges SMS.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése