2016. június 9., csütörtök

Ablaktisztító játék Androidra

Télikert műanyag ablak tisztítás
Ablaktisztító játék vagy játék az ablaktisztítás?

Okostelefonon is tisztogathatunk nyílászárókat


A műanyag ajtók és ablakok tervezése és dizájnja elvégezhető okostelefonon található Androidos applikáció segítségével. Ezek között a programok között találhatunk olyanokat is, amikkel ablaktisztítást játszhatunk. Ezek nem túl bonyolult vagy addiktív játékok, de ha valakinek nem elég az otthoni ablakok tisztán tartása, akkor letölthet egy párat ezek közül.

Az ablaktisztítást imitáló játékok alapvetően két félék. Az egyik fajta, egy ügyességi applikáció, ahol az a dolgunk, hogy a felhőkarcoló oldalán gyorsan emelkedő kosárban ülve, ügyesen megérintsük az elsuhanó koszos ablakokat, amit a minket megszemélyesítő emberke gyorsan tisztára töröl.

Az ablaktisztítás másik változata az Androidos okostelefonokra, ahol különböző eszközök segítségével kell olcsón és optimálisan megtisztítani az ablakot. Minden egyes munkáért fizetséget kapunk, de a következő körben felhasználható ablaktisztító szerekért és eszközökért fizetnünk kell. Cél a tiszta ablakok és minél nagyobb bevétel elérése.

Nagyon meglepő lenne, ha egy nagyobb télikerttel rendelkező háziasszony ilyen applikációt töltene le a telefonjára, de megeshet, ezért írtam most ezt a posztot, nem volt vele semmilyen marketing reklám kampány célom. Ha valaki olyan szerencsés, hogy nem kell nyílászárókat tisztítania, mert a bébiszitter vigyáz a gyerekre és a bejárónő elvégzi a takarítást, az inkább töltsön le póker vagy kaszinó játékokat online.

Ablaktisztító játék Androidra és okostelefonra könnyedén.  Nem elhanyagolhatóak az ablak, ajtó, műanyag, télikert, építés, gyártás, tervezés, tisztítás kifejezések sem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése