2018. december 30., vasárnap

Ivóvíz tisztítással foglalkozó honlap optimalizálása

A Google találati lista rövid elemzése


Keresés ivóvíz fertőtlenítésre
Ivóvíztisztítás Google keresés
A honlap optimalizálása előtt érdemes megvizsgálni az egyes kulcsszavakra kapott Google találati listákat, ezen belül is az első 10 érdemel nagyobb figyelmet. Az „ivóvíz tisztítás” fogalomra keresve a Google elsősorban azt ajánlja, hogy inkább az ivóvíztisztítás kifejezésre keressünk. Az így kapott találati lista meglehetősen általános képet mutat.

Szöveggel az első helyre


A találati lista első pozíciójában egy pdf dokumentumot találunk, mely ivóvíztisztítással és víztisztaságvédelemmel foglalkozik. A környezetmérnöki tudástár 75 oldalas állományának nincs is szüksége optimalizálásra, a Google számára releváns, hiteles tartalom.

A harmadik és negyedik pozícióban is egy hosszabb szakszöveget láthatunk, mely a tankönyvtárból került ide, a második helyre jutott be az első marketingoldal.

Webshopok optimalizálása


A második pozícióba egy webshop aloldala került, mely víztisztítással és víztisztasággal foglalkozik, pontosabban egy olyan oldal, mely cikkek listáját tartalmazza, tehát meglehetősen hosszú és jó szövegek kerültek ide. A webshopok optimalizálása során kritikus pont a szövegmennyiség legyártása. A html weboldal korrekt módon optimalizált, a fejlécben megfelelő módon beállításra került a meta információ és a legtöbb title szöveget is megadta a honlap készítője vagy a SEO szakember. SEO plugint nem használnak, tehát egyértelműen a szövegnek köszönhető első sorban a jó szereplés.

Az ötödik helyen szereplő weboldal egy sablon felhasználásával készült HTML oldal, mely optimalizáltsága nem maximális, mégis sikerült jó helyre kerülnie a Google találati listáján.


Ivóvíz tisztítással és fertőtlenítéssel is foglalkozó honlap optimalizálása, tökéletesítése. Az ivóvíztisztítással foglalkozó honlap optimalizálásával az a cél, hogy a Google találati listáján az első 10-be kerüljünk a megfelelő kulcsszavakkal. Néhány olyan téma, melyről érdemes lehet tovább olvasni: ivóvíz fertőtlenítés, otthon tisztítás, google kereső, honlapoptimalizálás szakszerűen, weboldal gyorsítás, keresés beállítása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése