2019. február 18., hétfő

Kárpit cseréje

Mikor kell a kárpitot áthúzni?


Bútor kárpitos Budapest tisztítás.
Bútor kárpit tisztítása gőzzel
Otthonaink kényelmét a kárpitozott bútorok biztosítják. Ezek a puha huzattal ellátott berendezési tárgyak rendkívül sérülékenyek és még a leggondosabb használat mellett is előfordulhat, hogy bepiszkolódnak, koszolódnak. A tulajdonosnak két választási lehetősége van: tisztítja a kárpitot, vagy áthúzatja a kárpitozást.

Tisztítás és frissítés sajátkezűleg


A kárpit eredeti szépségének megőrzésében csak a megfelelő bútorhuzat segíthet, azonban ezen is átjutnak a folyadékok. A használhatatlanná vált bútorkárpitra teríthetünk egy szép huzatot, de ez nem a legelegánsabb megoldás. A piszkos kárpitot megpróbálhatjuk sajátkezűleg tisztítani, hogy újra használható legyen otthonunk büszkesége.

Kárpittisztítóval kezelhető bútortípusok:


  • ágyak matracai
  • kanapé kárpit
  • kárpitozott szék
  • heverő
  • fotel
  • karosszék stb.

A kárpitozott bútor tisztításának módjai:


  • kárpittisztító szolgáltatás igénybevétele
  • kárpittisztító takarítógép alkalmazása
  • porszívózás
  • kárpittisztító szer alkalmazása
  • házi praktikák bevetése.

A legokosabb, ha a kárpittisztítást szakemberre bízzuk, hiszen ők értenek a megfelelő szolgáltatás nyújtásához. A tisztítás során vigyázni kell arra, hogy a kárpit szövetszálai ne sérüljenek, az anyag ne fakuljon ki. A takarítógépek alkalmazása akkor célszerű, ha nagyméretű matracot, nagyfelületű ágyakat kell takarítani. Az ilyen gépekhez alkalmazható szerek általában optimálisan bánnak az anyaggal.

Kárpit cseréje


A kárpit cseréjére, a kárpitozás szolgáltatás igénybevételére akkor van szükség, ha a budapesti bútor nem tisztítható a hagyományos és a modern módszerekkel sem. A huzat cseréjét és frissítését a Budapesten található műhelyben végzik, több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek, kézzel dolgoznak, és hagyományos technológiákat alkalmaznak.

A fotelek, ágyak, kanapék áthúzásához a szállítást is a szolgáltató végzi, aki a helyszínen felméri a bútor állapotát, a kiválasztott kárpit anyagának ismeretében meghatározza a pontos árat, mely tartalmazza a munkadíjat és az anyagköltséget is. A budapesti kárpitosmesterek gyorsan és szakszerűen áthúzzák a tisztítás során megsérült vagy tönkrement kárpitot.



Kárpit szakszerű cseréje és felújítása. Ha a kárpit tisztítás bonyolult folyamata félresikerül, a budapesti kárpitos mesterek szolgáltatásának igénybevételével cserélhetjük le a bútor huzatét, felújíthatjuk a kárpitozást. Néhány olyan téma, melyről érdemes lehet többet olvasni: kárpit csere, kárpitos Budapest, kárpitozás készítése, kárpit tisztítása szakszerűen, bútor felújítása és tisztítása, bútor javítás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése