2017. november 3., péntek

Xiaomi Redmi 4x okostelefon

Redmi okostelefon kütyü laptop
Xiaomi Redmi 4x okostelefon

Akár az Asus is készíthette volna


Az Asus által gyártott gamer laptopok mellet a Xiaomi okostelefonok nagyon divatosak lettek az utóbbi időben, ezért is foglalkozunk ezzel a hardverrel. A Xiaomi marketing filozófiája az, hogy a vásárlórétegeket a lehető legszélesebben lefedje, ezért szinte minden árkategóriában készitenek okostelefonokat, most a Redmi 4x-et tekintjük át röviden.

A kütyü általános jellemzése


Az okostelefon burkolata fémből készült, helyenként műanyag betéttel. A laptopnak is beillő eszköz processzora Snapdragon 435. Videokártyaként Adreno 505-öst épített a burkolat alá a gyártó. A laptopokhoz is hasonló paraméterek a következők: 2 GB memória, 16 GB háttértároló. Az okostelefon 5 hüvelykes IPS kijelzőt kapott, HD felbontással. A fő kamera 13 Mpixel-es, az előlapi mindössze 5 Mpixel. Az Android 6-os operációs rendszerrel programozott okostelefon képes 2G, 3G és 4G kommunikációra, erre a legtöbb Asus laptop modell nem képes.

A Redmi 4x egy olcsóbb okostelefon típusnak tekinthető, teljesítményét nézve viszont a legtöbb igényt tökéletesen kielégíti. A gamerek számára természetesen nem felel meg ez a készülék, bár a legtöbb játék akadás mentesen fut a kütyün.

Akkumulátor


A Xiaomi okostelefonokban hagyományosan nagy teljesítményű akkumulátorokat találunk. A Redmi 4x 4000mAh-s akkumulátort kapott, ami még aktív használat esetében is két napra elegendő töltést biztosít.

A Xiaomi Redmi 4x az Asus okostelefonjaihoz és laptopjaihoz képest gyengébb minőséget képvisel, de a nagy teljesítményű akkumulátor és a kielégítő teljesítmény miatt egy kiváló alacsony költségvetésű mobiltelefonról beszélhetünk.

Xiaomi Redmi 4x okostelefon, melyet bárki megvásárolhat remek ára miatt. Xiaomi olcsó mobiltelefon, melyet nem hasonlíthatunk az Asus laptopjához, de kiváló akkumulátorral rendelkezik és a legtöbb egyszerű játék program könnyen futtatható rajta. További érdekes olvasásra ajánlott témák: Asus, Xiaomi, okostelefon, akkumulátor, hardver, kütyü.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése