2017. november 14., kedd

HP EliteBook x360 bemutatása

Laptop a HP gyártól
A HP hibrid laptopja

Egy újabb transformer laptop

A legújabb divat a laptopvásárlók körében a hibrid vagy transformer laptop. A kettő az egyben-nek is nevezett mobil számítógépek alapvetően táblagépként és laptopként használhatók, de öt üzemmódot is megnevez a gyártó. A hibrid gépeket az a felismerés hívta életre, hogy a tablet nyújtotta mobilitást ötvözzék a munkavégzés hatékonyságát biztosító laptop üzemmóddal. Egyes hibridek levehető billentyűzettel rendelkeznek, ezek nem teljesen használják ki a bázisként is szolgáló billentyűzet részt, mások 360 fokban körbehajthatók, így bár tablet üzemmódban is használhatók, mégis rendelkeznek a billentyűzetrészbe elhelyezett összes hardver nyújtotta erőforrással.

HP EliteBook transformer

A HP által készített laptop is a körbeforgatható változatok közé tartozik. Az akkumulátor számára biztosított nagyobb helynek köszönhetően a gép akár 16 órán keresztül képes működni, ami utazás közben hihetetlenül jó dolog.

A laptopot a HP magas teljesítményt igénylő üzleti utazások céljára ajánlja a szakemberek számára.
Kiemelkedően jó dizájnt sikerült elérni, a CNC alumíniumból készült egybeépített vázzal és gyémántmintázatú borítással rendelkező kiváló HP EliteBook x360 noteszgépet esetében.

A HP EliteBook x360 hardvere

  • Processzor – Intel Core i7 7600U 2,8GHz
  • Kijelző mérete – 13,3 felbontása 1920x 1080 TN-film
  • Memória – 16GB DDR4
  • SSD meghajtó – 512GB
  • Videokártya – integrált, Intel HD Graphics 620
  • Csatlakozók – HDMI, kártya olvasó, LAN, USB 3.1 Type-A, USB 3.1 Type-C
  • Operácós rendszer – Windows 10
  • Súly – 1,28 kg
  • Méretek – 316,9 х 218,5 x 14,9 mm.

A HP által gyártott laptopok, köztük a transformer vagy hibrid gépek mindegyike jó minőségű és könnyen használható bármilyen körülmény között. Az ilyen kütyük tökéletesen megfelelnek hosszabb utazások alkalmával is munkavégzésre.


HP EliteBook x360 bemutatása röviden és egyszerűen a lényegre szorítkozva. A HP által gyártott EliteBook az egyik legjobb hibrid laptop és mobil számítógép, melyet jelenleg megvásárolhatnak a számítógép használók és utazáskor magukkal vihetnek autóval vagy repülőgépen. További érdekes témákat ajánlunk olvasásra: laptop vásárlás, HP gépek leírása, EliteBook fejlesztése, hibrid laptop ára és javítása, hardver pontos leírása és ára, egyszerű és olcsó laptop bemutatása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése