2016. december 5., hétfő

Wi-Fi routerek a családi házban

Wifi laptop szerviz
Otthonunk majdnem minden eszköze Wifire csatlakozna

Az internet csatlakozás laptop-ra otthon


Az internet hozzáférés és csatlakozás egyik legegyszerűbb módja a Wifi, tehát a vezeték nélküli hozzáférés. A modern, családi házak számára gyártott routereken általában 4 lan port található, ezért a laptopok csatlakoztatását Wifin keresztül optimális megoldani.

Kevésbé ismert tény, hogy egy normál Wifi router-hez egyszerre maximum 15-20 eszköz csatlakozhat. egy családi házat figyelembe véve azt gondolhatnánk, hogy ez több mint elég, amíg számba nem vesszük a modern okos eszközöket.

Egy átlagos családi házban 2 vagy 3 tv készülék található. Az okos vagy smart tv Wifi vagy lan internetkapcsolatot igényel. A legújabb hűtők és villanykörték, virágcserepek szintén Wifi kapcsolatot igényelnek. Ehhez jönnek a család laptopjai, számítógépei, okostelefonjai és okosórái, az okos mérleg és az egyéb okos konyhai és háztartási kütyük. Ez így már egy jelentős szám, ha pedig vendégek is érkeznek, akkor egészen hamar betelhet a rosszul beállított router sávszélessége.

Ahhoz, hogy a családi ház teljes területét jó minőségű Wifi hozzáféréssel tudjuk lefedni, jól összehangolt Wifi hozzáférési pontokra van szükség.

Ezért ajánljuk, hogy szakszerűen és jól állítsuk, vagy szakember segítségével állíttassuk be a routerünket.


Wi-Fi routerek a családi házban és otthonunkban a tökéletes internet hozzáférés érdekében. Hány laptopot csatlakozhatunk egy Wifi routerhez és hogyan kell beállítani az internet hozzáférést, hogy a lehető legtöbb ember zavartalanul használhassa az internet kapcsolatot? További érdekes témák olvasásra: laptop, Wifi, router, internet, okos kütyü, hálózat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése