2017. február 18., szombat

Válogatás 2016-os laptopok közül

Laptop szerviz választás
Ultravékony laptop vásárlása

Most érdemes laptopot vásárolni


A laptop vásárlás nagyon komoly dolog, és nem is lehet megejteni alapos tájékozódás nélkül. Az okostelefonok után laptopból van a legjobb, legnagyobb kínálat a piacon. Vásárlás előtt számba kell venni, hogy milyen célból szeretnénk gépet venni és mennyit szánunk rá. A hordozhatóság a laptop első és legfontosabb paramétere, hiszen szeretnénk, ha nagy teljesítményű, hosszan tartó akkumulátorral rendelkező, könnyű és vékony laptopot tudnánk venni nagyon olcsón. Ilyen természetesen nincs, ezért kénytelenek leszünk kompromisszumokat kötni.

UltraBook laptop


Nem mindenki akar 15 hüvelykes képátlójú laptopot, főleg ha a könnyű hordozhatóság a legfontosabb paraméter, tökéletesen elég egy 11-13 hüvelykes, mely minden munkafolyamat elvégzésére tökéletesen alkalmas.

Ha könnyen hordozható vékony laptopot szeretnél, akkor a 2016-os kínálatból a következőket érdemes megnézned:

  • Asus ZenBook UX305LA
     
  • Dell XPS 13 Ultrabook
     
  • Macbook és MacBook Air

Ha laptopot szeretnél vásárolni, ne felejtsd el előtte elolvasni a hozzászólásokat és véleményeket. Ne feltétlenül a bolt weboldalán keresd a véleményeket, a nagyobb számítástechnikai fórumok laptop rovataiba érdemes benézni.

Ha egyetlen hozzászóló van rossz véleménnyel a laptopról, de a többség pozitívan reagált, akkor gondoljunk arra, hogy nem objektív a hozzászólás. A pixelhibák sajnos velejárói a laptop kijelzőknek is, erre még a vásárláskor figyeljünk oda, otthon már csak magunkat okolhatjuk figyelmetlenségünkért, fölösleges ezzel a fórumig menni.

Válogatás 2016-os laptopok közül, ha nincs ötleted arra, hogy mit szeretnél itt arra is kapsz ötleteket. Vékony, strapabíró akkumulátorral, nagy kijelzővel szerelt laptopot szeretnél vásárolni a 2016-os modellek közül válogattunk neked, hogy a legjobb gépet vehesd a kezedbe munkához vagy szórakozáshoz is. További érdekes és izgalmas olvasnivaló témák: laptop vásárlás, laptop szerviz, UltraBook, Asus, laptop kijelző.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése