2017. február 17., péntek

Firefox internetes böngésző laptopra

Laptop webes böngésző Firefox
Firefox böngésző laptopra

Válaszd a legjobb böngészőt


A jelenleg letölthető internetes böngészők között a Google Chrome és a Mozilla Firefox laptopra szánt változatai között kevés minőségbeli eltérést találunk. Teljesítmény és használhatóság terén mindkét program kiválóan optimalizált a weboldalak számára, a legtöbb programozó figyelembe veszi, hogy az internetezők nagy része ezt a két szoftvert használja. A Google Chrome előnyeként említhetjük, hogy a Google szolgáltatásait és szervizeit beleintegrálta a böngészőbe, ettől eltekintve a Firefox jó néhány paramétere jobb a Chrome-nál, ilyen például a memóriahasználat. A gyengébb paraméterek jelentéktelen mértékben térnek el a Google programjától, tehát munka közben nem észrevehető a különbség, viszont a WebGL, asm.js teszteknél a Firefox határozottan jobban teljesített a laptopon.

A Mozilla Firefox


A laptop tulajdonosok jelentős része szereti ezt a böngészőt és használja minden nap. A fejlesztések üteme nem marad el a konkurens böngészőktől, ezért a biztonsági frissítések gyakorisága is megbízhatóvá teszi.

A Mozilla Firefox előnyei:


  • támogatja az összes modern internetes protokollt és standardot
  • nem üzleti célú fejlesztés, ezért nem gyűjt adatokat a felhasználókról
  • nagymértékben kroszplatform kompatibilis
  • kiválóak a teljesítmény mérőszámai
  • kiválóan kidolgozott, egyedi kiegészítők a felhasználói felület testre szabásához.

A Firefox a Google Chrome-hoz hasonlóan szinkronizálható a laptopon, táblagépen és okostelefonon, így a könyvjelzők és keresési előzmények minden platformon ugyanúgy rendelkezésedre állnak a munka során.

Itt töltheted le ingyenesen a Mozila Firefox webes böngészőt.

A kiegészítő boltból letölthető bővítmények segítségével személyre szabható a felület és a munkafolyamatok jelentősen megkönnyíthetők.


Firefox internetes böngésző laptopra mindenki számára remekül testre szabható alkalmazás és program. Milyen böngészőt válassz laptop használatra, internetes böngészésre, a Google Chrome vagy a Mozilla Firefox az optimális választás és a felhasználó melyik szoftvert válassza és honnan töltheti le. További érdekes olvasnivaló témák mindenki számára: laptop böngésző, internet hozzáférés, Google Chrome, webes böngésző.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése