2016. szeptember 27., kedd

Friss rendszer az Apple okostelefonjain

iOS 10 okostelefonra tabletre
Apple okostelefon programja

Az iOS 10-el ismerkedik a világ


Minden okostelefon kedvelő tudja és már ki is próbálta a szeptember 13. óta mindenki számára elérhető mobil operációs rendszert, melyet az Apple fejlesztett. A legújabb verziója, az iOS 10. A rendszerverziót a júniusi bemutató konferencia óta ki lehet próbálni, először fejlesztői előzetes formájában, majd júliustól publikus béta verzióként próbálhatták ki a friss programokat imádó felhasználók. Hivatalosan a watchOS3-mal és a MacOS Sierrával indult el az új verzió, a GM (a rövidítés a Golden Master szavakat takarja, azaz az első publikus variánsról van szó) már egy héttel az említett dátum előtt beszerezhető volt és sokan le i töltötték, hogy kipróbálhassák és használni kezdjék. Sokan nem is vártak, és villámgyorsan lecserélték az iPhone 6S szoftverjét.

A rendszerfrissítések lényeges pontja az előző generációs készülékek támogatása, az Apple ebben hagyományosan az élen jár. okostelefonok esetén iPhone 5, táblagépeknél iPad 4, az iPod Touch készülékeknél pedig a hatodik generáció az alsó határ, azaz az említett eszközöktől kezdve minden újabb eszköz megkapja az iOS 10-et. Persze a funkcionalitás nem feltétlenül teljes, sok esetben korlátokba ütköznek bizonyos újdonságok, ilyenek például a 3D Touchra épülő megoldások, amik nem 100 százalékban működnek és elérhetők.

Az Apple hagyományosan mindig az elsők között van a frissítések telepítésében és kiadásában, a tulajdonosok is nagyon szeretik a frissítéseket, az adatok szerint vasárnap este már bőven harminc százaléknál járt a legújabb iOS, míg az iOS 9 62, a régebbi verziók pedig 4 százaléknál voltak, tehát elmondhatjuk, hogy nagy siker az új rendszer.


Friss rendszer az Apple okostelefonjain, mely mindenki számára egyaránt elérhető. Az Apple kiadta a legújabb operációs rendszert okostelefonjaira és mobil kütyüire, iOS 10 név alatt, melyet nagy marketingakció közepette vezetett be és mutatott be minden érdeklődőnek. További érdekes témák és témaötletek: okostelefon, mobiltelefon, iOS 10, Apple, marketing, kütyü.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése