2018. január 14., vasárnap

Autós navigátor és szoftver egyben

Wayteq autós GPS
Autós navigációs rendszer

WayteQ x995 Android GPS + Sygic 3D EU


A laptopra és tabletre egyszerűen telepíthetsz GPS navigációs szoftvert, amely segítségével az autóval bárhová könnyen eltalálhatsz. A régebbi laptopokhoz vásárolhatsz GPS modult, mely megállapítja a földrajzi koordinátáidat.

A WayteQ kütyü paraméterei


  • Kijelzője: 5” 800x480 kapacitív, LCD érintőképernyő
  • Processzor: MediaTek MT8127 Quad-Core 1,3 GHz négymagos
  • Memória: 1 GB RAM, 8 GB tárhely, MicroSD bővítés
  • Android 4.4 KitKat, WiFi, Bluetooth 4.0, FM transmitter
  • Beépített Lithium-Ion akkumulátor, autós készlet a dobozban
  • Sygic 3D teljes EU 45 ország térképével, folyamatos frissítéssel és támogatással.

Könnyebb autós navigáció laptop nélkül


A WayteQ x995 Androidos navigációs eszköz, mely Android platformon működik és az erős hardver adta lehetőségeket kihasználva GPS készülékeknél eddig nem tapasztalt, új funkciókat is használhat a többérintős kapacitív, kijelzőnek köszönhetően egyszerűbbé vált a térképen a zoomolás és könnyebb az útvonal kijelölése is.

A WayteQ komoly előnye a versenytársakkal szemben, hogy az Android Marketben elérhető bármelyik térképes szoftver letölthető és telepíthető az eszközre. Ehhez a WiFi adapter segítségével csatlakozhatunk az internethez.

Hihetetlenül erős hardver, mely vetekszik a laptoppal is


A készülék erős, négymagos MediaTek processzort használ, saját GPS modullal (MT6627) ellátva. A rendszermemória 1 GB-ra növekedett, míg belső tárhelyből 8 GB áll rendelkezésre (ebből kb. 2 GB programok telepítésére, kb. 4 GB adattárolásra használható). A készülék tárhelye MicroSDHC memóriakártyával tovább bővíthető. Az elforgatást szenzor érzékeli, és automatikusan fordítja a készülék képét is.

Sygic – térképszoftver


Az alapcsomagban a készülék mellé a Sygic Voucher Edition egy prémium minőségű, pontról pontra útmutatást adó navigációs szoftverét találhatod. Minőségi TomTom térképek a készülékén, illetve a memóriakártyán tárolva, tehát a laptop szoftver változatosságával vetekszik a rendszer.
Hangutasítások több, mint húsz nyelven, POI-hoz rendelt földrajzi koordináták mindez TomTom térképalapon.


Budapesti autós navigátor eszköz és szoftver egyben, a felhasználók számára optimalizálva. Az autós navigációs rendszerek, és egyéb elektronikai kütyük, a GPS helymeghatározók piacán a WayteQ komoly konkurenciája a legjobb laptopos szoftvereket gyártó cégeknek és az okoseszköz gyártók számára is. Ha szeretnél hasonlóan izgalmas és érdekes cikkeket olvasni, az alábbi témákat ajánljuk: laptop javítása, wayteq eszköz, gps berendezés, navigáció vásárlása, autó szerelés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése