2017. március 6., hétfő

Ívelt kijelzős laptop az Acer-től

Laptop ívelt kijelző gamer
Acer Predator és egy hagyományos laptop

2017-ben a játékra szánt gép a menő

A 2017-es CES-en mutatták be az Acer cég legújabb, ívelt kijelzővel szerelt Predator 21 X nevű laptopját. A laptop specifikációja egyértelműen a játékosok számára okoz majd nagy örömet.

Az ívelt kijelző egyedülálló a piacon a laptopok körében, a tévéknél zsákutcának bizonyult, a Predatora 21 hüvelykes IPS panelje 2560 x 1080-as felbontású és 120 Hz-es a frissítése, ehhez társul az NVIDIA G-SYNC, valamint Tobii szemkövető technológia, ezzel próbál minket elkápráztatni a cég.

A szakértők szerint, a gép tulajdonságai alapján inkább tekinthető hordozható számítógépnek mint laptopnak, a meglehetősen nagy súlya is efelé mutat.

A gépben a következő hardvert találjuk: Intel Kaby Lake-alapú Core i7-7820K tunningolható processzor, két GeForce GTX 1080 videokártya, 64 GB DDR4-2400-as RAM, és akár négy 512 GB-os SSD, továbbá egy 1 TB-os, 7200 RPM-es HDD. Mindehhez Killer DoubleShot Pro technológia, Thunderbolt 3, USB-C, 5 szabályozható hűtőventilátor, porvédelem és teljes méretű, háttérvilágított mechanikus billentyűzet - Cherry MX Brown kapcsolókkal – társul.

A kilenc hűtőcsővel szerelt laptopért mintegy 3 millió forintot kell majd kifizetni, ha kapható lesz Magyarországon is.

Természetesen a borsos ár és a hihetetlen videó teljesítmény mellé tökéletes hanghatás is társul, ehhez van a gépben négy hangszóró és két mélynyomó (4.2-es hangrendszer).

Ha sikerül az első 300 vásárló közé bekerülni, akkor egyedi sorszámozású laptopot kapunk, kézzel festett fedőlappal, tehát már nem is tűnik olyan soknak az a 9 ezer dollár.


Ívelt kijelzős laptop az Acer-től. Acer laptop ívelt, 21 hüvelykes kijelzővel és brutális teljesítménnyel, gamerek számára tervezve és gyártva. További érdekes olvasni való témák mindenki számára: laptop, laptop kijelző, gamer, számítógép, Acer, Predator 21 x.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése