2017. február 24., péntek

Vírusirtás laptopon a Dr. Web CureIt segítségével

Laptop gyorsítása vírusirtással
Dr. WEB antivírus laptopra

Laptop rendszer hibajavítása


A laptop sebességét lassíthatják a rendszerben megbújó vírusok is, melyek eltávolítását nehezen lehet megoldani. Az ingyenes CureIt program segítségével olyan vírusokat távolíthatunk el a laptop rendszeréből, melyek átmentek a vírus ellenőrző szűrőn.

A dr. Web honlapjáról kétféle ellenőrző programot tölthetünk le a laptopra. Az ingyenes verzió statisztikákat és jelentést küld működéséről a program készítőinek, az anonim, autonóm üzemmódban használható programért fizetni kell.

A letöltött fájl mérete a laptopon mintegy 100 Megabájtot foglal el a merevlemezből. Indítását a szokásos módon tehetjük meg, kétszer kattintunk a program ikonjára.

A program indítása nem történik meg addig, amíg bele nem egyezel abba, hogy részt veszel a minőségjavító programban. Az ingyenes verziónak ez az ára.

A program megtalálja, és szükség esetén kijavítja a vírusokat és fenyegetéseket a laptopon.

A legtöbb internetes, online játékprogram telepítése és optimalizálása során vírusok is kerülhetnek a laptopra. A lassú rendszer miatt a játék is élvezhetetlen lesz, a munka pedig idegesítően lassú.

A dr. Web CureIt program körülbelül 20 perc alatt ellenőrzi a számítógépet és megállapítja, hogy milyen veszélyes vírusokkal fertőzött a rendszer.

A vírusirtás után a letöltött program a laptopon marad, ezért bármikor újra lefuttathatjuk, hogy ellenőrizzük a rendszer biztonságosságát. Mivel a vírus programok gyártói folyamatosan fejlesztik tudásukat, ezért időről időre érdeme az új verziójú programot is letölteni.

Vírusirtás laptopon a Dr. Web CureIt segítségével mindenki számára érthető módon összefoglalva. A laptop rendszerének gyorsítását és a hibák kijavítását a vírusok eltávolításával kell kezdeni, segédprogramok vagy szerviz segítségével végezhetjük el a lehető leggyorsabban és biztonságosan. További érdekes és izgalmas témák mindenki számára: laptop, dr. Web, vírus, antivírus, operációs rendszer, vírusirtás laptop.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése