2017. február 11., szombat

Ilyen laptopot vegyél, ha online játszol pókert

Online póker laptop vásárlás
Akár 12 asztalon is pókerezhetsz ezzel a laptoppal

Mindenki az igényeihez mérten válasszon gépet


Amikor online pókerjátékhoz szeretnénk laptopot vásárolni, nagyon sokféle kritériumot kell figyelembe venni. A mobilitás, a hordozhatóság mellett nem jelentéktelen a teljesítmény kérdése sem, valamint el kell dönteni azt is, hogy mennyi pénzt szánunk a vásárlásra, tehát a laptop árát is meg kell nézni. Elsősorban azt kell mérlegelni, hogy csak kikapcsolódásként akarunk lejátszani utazás közben néhány partit, vagy a nap 24 órájában, hivatásszerűen végezzük a pókerezést, mert akkor olyan gépre van szükség, amely a megfelelő segédprogramok futtatásához is elég erős.

Nem mindegy a laptop kijelző mérete, hiszen az ár mellett ez szabja meg hordozhatóságot és azt, hogy egyszerre hány pókerasztal fér el a képernyőn.

Asus Zenbook UX305


Ez egy 13.3 hüvelykes 1080p felbontású kijelzővel szerelt laptop, mely 12.3 milliméteres vastagságával könnyen hordozható, kis helyen elférő laptop, melyet kényelmesen használhatunk út közben is. Három darab USB 3.0-ás portot találunk rajta valamint egy SD-kártya olvasót a perifériák gyors és zökkenőmentes csatlakoztatására.

Az IntelCore i7-es processzornak, az SSD-meghajtónak és a 8 Gb-os memóriának köszönhetően, a legfinnyásabb hivatásos online pókerjátékos is remek hasznát veszi ennek a laptopnak. A segédprogramok könnyedén futnak rajta, akár hat órán keresztül is, hiszen ennyi ideig bírja a laptop akkumulátora.

Dell XPS 13 2015


Ár és minőség remek összhangja jellemzi a Dell laptopját. Hihetetlen 5.2 milliméteres vastagságával és alig 1.2 kg-os súlyával bárhova magaddal viheted akár a kézitáskában is. 13 hüvelyes kijelzője 1920x1080-as felbontásban képes megjeleníteni a képet, akkumulátora pedig 11 órás üzemidőt biztosít. Vásárláskor választhatjuk i5-5200U és i7-550U-s processzorral szerelve vagy kérhetjük érintőképernyős változatban is a laptopot, ami valljuk be nem létkérdés online pókerjáték közben.

Ilyen laptopot vegyél, ha online játszol pókert és zökkenőmentes szórakozásra vagy munkára vágysz. Így kell laptopot választani, ha online játékhoz vásárolsz gépet, ezeket a típusokat tudjuk ajánlani mindenki számára, az ár / érték arány mellett több fontos tényezőt is érdemes figyelembe venni. További olvasás céljából ezeket a témákat ajánljuk: laptop, laptop akkumulátor, laptop vásárlás, online póker, laptop paraméterek, ASUS.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése