2017. január 8., vasárnap

Autó akkumulátorának cseréje szervizben

Szerviz akkumulátor csere
Budapesti szervizben cserélik az akkumulátort
Milyen a jó laptop autó diagnosztika?


A személygépjárművek és laptopok akkumulátora sok tekintetben hasonló. Normál körülmények között a személyautó akkumulátorának élettartama 4-7 év, ez megegyezik a legújabb laptopokban található akkumulátorok élettartamával. Ha a jármű és a laptop akkumulátora használhatatlanná válik, cserére szorul, melyet leggyorsabban szervizben végeznek el a szakemberek. Budapesten szervizben akkumulátort cserélni könnyű és olcsó, garanciát is adnak az új akkumulátorra.

Szerszámok akkumulátor cseréhez:


A szervizben az akkumulátor cseréjéhez 10-es és 13-as villáskulcsot használnak. 10-es az akkumulátor csatlakozójának meglazításához szükséges, 13-as kulccsal a rögzítés csavarját oldhatjuk. Szükség lehet még laposfogóra is.

  • Fémkefe vagy dörzspapír a csatlakozók megtisztításához
  • Tiszta rongy, az akkumulátor beszerelési helyének megtisztítására
  • Gumikesztyű. A régi akkumulátorok csatlakozórészén képződött savas lerakódás ellen védjük a kezünket. Ezért érdemesebb szervizben végezni a cserét.
  • WS 40 vagy egyéb csavarlazító szer.

Az akkumulátor szakszerű cseréje mintegy 20 percet vesz igénybe, amely azonban sok piszokkal jár, ezért érdemes munkaruhában végezni a cserét. Budapesten szervizben szakszerűen kicserélik az akkumulátort, így nem kell összepiszkolni a ruhánkat, kezünket.

Akkumulátor csere közben fontos:

Az akkumulátor csatlakozóját egyetlen, határozott mozdulattal húzzuk le, visszaszereléskor ugyanígy kell eljárni. Ha a csatlakozó lötyög, vagy nem szorosan illeszkedik, akkor szikrák alakulhatnak ki, melyek károsíthatják az elektromos alkatrészeket és berendezéseket.


Autó akkumulátorának cseréje szervizben gyorsan és gazdaságosan megoldható laptop és Budapest használatával. A szervizben Budapesten akkumulátort cserélni a legjobb és leggyorsabb megoldás autó és laptop esetében is minden évszakban, hiszen télen gyakran lemerül az áramot szolgáltató telep. További érdekes és izgalmas témák olvasásra: autó, szerviz, Budapest, akkumulátor csere, laptop.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése