2016. december 12., hétfő

Hogy határozzuk meg a laptop kijelző hibát?

Kijelző laptop monitor csere
Így csavarozd a laptop kijelzőjét, ha hibás.
Mit tegyek, ha sötét a képernyő?


A laptop kijelző hibája megkeserítheti az életünket, hiszen a számítógép, a laptop a mindennapi élet szerves részévé vált. A laptop monitorának meghibásodása használhatatlanná teszi az egész hardver eszközt. A sötét kijelző még nem feltétlenül jelent kritikus hibát, és nem is bizonyos, hogy cserélni kell a laptop kijelzőjét.

Otthoni diagnosztika szervizelés előtt


A javítás és csere előtt érdemes egy sor dolgot kipróbálni a laptoppal kapcsolatban, hiszen lehet, hogy csak egy egyszerű beállítási probléma keseríti meg az életünket.

A leggyakrabban valamilyen figyelmetlenség miatt, véletlenül kikapcsoljuk a laptop kijelzőjét, vagy valamilyen más billentyűzet kombináció használatával változtatunk azon. A laptop használata közben gyakori hiba az, hogy a Shift vagy Ctrl billentyű helyet az Fn jelzésűt nyomjuk le, mely más billentyűkkel együtt egyéni funkciókkal és jelentéssel bír. Ha a megfelelő FN + billentyű kombinációt nyomjuk meg, akkor kikapcsolhatjuk a laptop kijelzőjét, átállíthatjuk a felbontását, tükrözhetjük vagy el is fogathatjuk a kijelzőt.
A laptop szervizben a szakemberek megoldást találnak a hardveres és a szoftveres problémákra, hibákra egyaránt, tehát nyugodtan forduljunk hozzájuk Budapesten is, ha valamilyen megoldhatatlan hibával találkoznánk.

Hogy határozzuk meg a laptop kijelző hibát, ha nem igazán értünk a számítógépek hardvereihez? A laptop kijelző hibát a szervizben szakemberek gyorsan diagnosztizálják és kijavítják, garanciát is vállalnak rá, hogy önnek a lehető legkevesebb problémája legyen a szereléssel. További érdekes témák mindenki számára: laptop, kijelző, hiba, csere, szerviz, monitor, billentyűzet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése