2016. november 21., hétfő

Okos virágcserép

Okos virágcserép marketing
Csak marketing fogás az okos cserép?

Zseniális marketingelem a télikertben


Otthonának, lakásának, teraszának és télikertjének virágait nyomon követheti az okos virágcserép és  egy okostelefon segítségével. Természetesen a növények mozgásáról nincs szükségünk információkra, de az állapotuk miatt már nem kell folyton aggódnunk.

A Parrot cég egy újabb kütyüvel okosítja tovább az amúgy is okos otthonokat, a cég ötletével a Pot névre hallgató új termékükkel már bárki megismerkedhet és megvásárolhatja.

A gyártott és terjesztett virágcserép kütyü nem azért okos, mert van rajta a Chrome vagy futtat játékokat esetleg Androidot töltöttek rá, megmarad saját terepén: a benne lévő növény jól tartásánál. Az ültetés után össze kell kapcsolnunk a cserepet a telefonunkkal és a Parrot alkalmazásában a 8000+ növényt tartalmazó listából kiválasztani, hogy mit ültettünk el az imént, majd 2,2 liter vizet kell önteni a cserép tartályába. A növény gondozását és figyelését teljes egészében az edény végzi el.

A növény életfeltételeihez szükséges paramétereket ismerő Pot szükség esetén automatikusan végzi a locsolást, de a mobilos alkalmazást használva természetesen mi is meglocsolhatjuk a növényeket. A cserép érzékelői több szempontból figyelik a virágot, így jeleznek, ha több/kevesebb fényre, hőmérséklet változásra vagy valamilyen tápanyagra van szüksége.

Az androidos készülékekkel és iPhone-nal/iPaddel is együttműködő okos virágcserép az okosotthonok, a teraszok és a télikertek kedvelt berendezési tárgya lehet.

Okos virágcserép. Elektronikus marketing SMS kampányban hirdetik az okos virágcserepet, ami télikertben és teraszon is hasznos. Érdekes és nagyon hasznos témák: SMS kampány, okos kütyü, növény, télikert, okostelefon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése