2016. november 13., vasárnap

Műanyag szerelőcsatornás villanyszerelés

villanyszereléshez kábelcsatorna
Kábelcsatornák és védőcsövek

Télikertek és beépített teraszok szerelése


A műanyag vezetékcsatornát ragasztani csak speciális ragasztóval szabad. A látszólagos kezdeti sikerek ellenére a télikertben ragasztott műanyag vezeték csatorna 6-18 hónap múltával leválik a falazatról. A csatornarögzítő csavarokkal egyben beerősítjük a csatornákba kerülő vezetéktartó szalagokat is.

A műanyag szalagok – azoknál a típusoknál, ahol e tartók tartozékként még nem kaphatóak – szigetelőanyagúak legyenek, műanyagból, hogy a fémszalag széle ne sérthesse meg a vezetéket. A műanyag csatornák alakításához a télikertben remekül használható a fűrészláda.

A műanyag csatornák fehér vagy színezett kivitelben kaphatóak, színezést nem igényelnek.

A műanyag elektromos vezetékcsatornát 55 C-nál melegebb helyiségben és durva mechanikai sérüléseknek kitett helyeken nem szabad szerelni. Mechanikai sérülésnek kitett helyeken esetenkénti mérlegeléssel kell az alkalmazást illetően dönteni. Normál üzemi hőmérsékletű helyiségben is legyünk figyelemmel az esetleges hőforrásokra.

A műanyag vezetékcsatornát a télikertben egyenletesen felfektetve, napsütéstől védetten szállítsuk és tároljuk, legfeljebb 1 m magasságban. Az ettől eltérő módon szállított vagy tárolt műanyag vezetékcsatorna helyrehozhatatlanul károsodik.

A vezetékcsatornák szerelése a télikert építészeti munkák sorában szinte a legutolsó. Ez a megoldás kényelmes és egyszerű, de a korábban leírtakat figyelembe mérlegeljük alkalmazhatóságát minden konkrét esetben.


Műanyag szerelőcsatornás villanyszerelés mint szolgáltatás tömegesen és jó árban, olcsón elvégezhető. A műanyag csatornás villanyszerelés olcsón és optimálisan végezhető a télikertben vagy a beépített teraszon is, ezért küldjön SMS üzenetet már most a szakértőnek, a télikert specialistának és rendelje meg a szolgáltatást. További érdekes és izgalmas témaajánlatok: műanyag, villanyszerelés, télikert, teraszbeépítés, szerelés, csatorna.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése