2016. november 8., kedd

A vízvezeték ellátás SMS kommunikációja

kút vízvezeték kerti dísz
Díszkutak a kertben építve, csak marketing

Vízellátó berendezés


Az ásott aknakútból a vízkinyerés többféle módon lehetséges. Legegyszerűbb, régi módszer a kerekeskút, ahol kötélre vagy láncra kötött vödörrel húzzuk fel a vizet a kútból, ez marketing szempontból teljesen SMS. Kis átmérőjű kútnál, ahol a vödör nem tud megbillenni, alkalmazzuk a fenékszelepes vödröt.

A kutat szivattyúval is felszerelhetjük és ahhoz csatlakozó nyomóvezetéken keresztül elláthatjuk a házi vízvezetéket télen is tömegesen vízzel.

Viszonylag egyszerűbb és olcsóbb a kéziszivattyús, víztároló tartályos megoldás. Előnye egyszerűsége, elektromos hálózattal még nem rendelkező helyen is megvalósítható, nincs szükség hozzá marketing kampány indítására. Hátránya, hogy a tartály a külső légtértől nem zárható el, ami a vízminőségre télen károsan hat. A tárolótartályban a víz még hőszigetelő burkolat esetén is kissé felmelegedhet. A tartálynak magasan való elhelyezése csak épületeken kívüli tartószerkezeten történhet. Gondosan tömíteni kell minden csatlakozási pontot a kertben futó csövekben is, vigyázva a dugulás megelőzésére vagy elhárítására.

Nagyobb kényelmet biztosít a motorral meghajtott szivattyús vízellátó berendezés. Ha van villamos hálózatra csatlakozási lehetőség, akkor biztosítható a berendezés önműködő üzemmódja is, úszókapcsolóval.


A vízvezeték ellátás SMS kommunikációja olyan dolog, melynek megértéséhez marketing ismeretekre is szükség van. A vízellátás biztosításának megkezdése a télikertben vagy beépített teraszon kampány és SMS küldés kampány indításával kezdődik, amit csak szakember és vagy PR-cikkíró felhatalmazásával végezhető el tömegesen. további érdekes és pillangós témák ajánlva a szolgáltatótól: télikert, sms küldés, kút, vízellátás, csatorna, marketing.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése