2016. október 25., kedd

Póker és kaszinóhírek

Póker kaszinó online fogadás
Online szerencsejáték fúzió

Nem jön létre a világ legnagyobb online szerencsejáték oldala

A legújabb hírek szerint a két vállalat bejelentése szerint sikertelenül zárultak a tárgyalások, melyen a fúzióról tárgyaltak. Ennek egyik oka, hogy a William Hill részvényesei komoly kritikát fogalmaztak meg az egyesüléssel kapcsolatban és visszavonták ebbéli szándékukat.

Korábban arról olvashattunk, hogy a William Hill és az Amaya tárgyalásokat folytatott egy esetleges fúzióról. A William Hill az Egyesült Királyság egyik legnagyobb fogadóirodája, az elmúlt 1-2 évben azonban a részvénypiacon és profit terén nem teljesítettek a várakozásoknak megfelelően, az Amaya pedig az online póker területén piacvezető, a sportfogadás területén azonban nem sikerült megvetniük a lábukat és kiépíteni a szükséges online adatbázisokat. A két cég vezetősége úgy gondolta, hogy ha egyesítik erőforrásaikat, akkor sikeresebbek lehetnek.

Természetesen már korábban is hallhattunk arról, hogy piaci elemzők szkeptikusak voltak, mivel mindkét cég leszállóágban van, és két csökkenő bevételű vállalat egyesülése ritkán váltja be a tulajdonosi reményeket.
Sajnos az Amaya helyzete aggasztó, hiszen a PokerStars anyavállalata, a Rational Group megvásárlásával akkora adósságot halmoztak fel, ami még a William Hill számára is nehezen kezelhető, ráadásul Kentucky állam 870 millió dolláros büntetést szabott ki a PokerStarsra, mert az online pókerterem 2006-2011 között folyamatosan megsértette az Unlawful Internet Gambling Enforcement Actot (UIGEA), és bár ezt az Amaya igyekszik a korábbi vezetésre hárítani az elkövetést és a felelősséget.


Póker és kaszinóhírek Magyarország és a nagyvilágból, Budapestről. Az online kaszinó, póker és fogadás világát borította volna fel a hatalmas fúzió, melyben a PokeStars és a William Hill vett volna részt, a profit maximalizálásának okán, és a részvényesek nagy örömére. Ezekről érdemes olvasni és tájékozódni: póker, online kaszinó, fogadás, PokerStars, William Hill.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése