2016. október 11., kedd

Elköszönt a Firefox OS

Átlátszó LG okostelefon Firefox OS
Firefox OS LG átlátszó okostelefon

Nem gyártanak több Mozilla rendszerű okostelefon


A tömeges SMS küldésre sem használhatjuk mostantól a Firefox OS-al szállított okostelefonokat, mivel a cég végleg leállította a forgalmazásukat és a támogatást.

A Mozilla beállt a BlackBerry, Samsunk és HP sorába, mely gyártók megpróbáltak saját operációs rendszerrel piacon maradni, a Bleckbery OS, Bada, webOS rendszerekkel, de kénytelenek voltak belátni, hogy jelenleg nem tudnak konkurálni az Android, iOS és Windows Phone szoftverekkel.

Annak ellenére kellett beszüntetni a Firefox OS szerveroldali támogatását, hogy a Mozilla sokkal olcsóbb tudott lenni a saját fejlesztésű szoftverrel szállított okostelefonok árait tekintve, mint a konkurencia. Nem igazán vált be az LG által gyártott LG Fx0 okostelefon koncepciója sem, mely teljesen átlátszó tokozásban érkezett a Firefox OS operációs rendszerrel megspékelve.

Feltételezéseink szerint a Firefox OS megelőzte a korát, és nem lennénk meglepve, ha a Google idővel átvenné a rendszert. A felhasználók nem tették magukévá a webes alkalmazások előnyeit, mégis úgy tűnik, hogy a instant applikációnak nevezett alkalmazásoknak igenis van létjogosultságuk, mindössze a platform és a szolgáltatások minőségét kell csiszolni.

Elköszönt a Firefox OS a világ összes boltjából visszahívják és nem árusítják semmilyen áron. A Mozilla végleg leállította Firefox OS operációs rendszerrel gyártott okostelefonjainak tömeges SMS kampány támogatását és forgalmazását, mert a marketing szakemberek átgondolták a cég stratégiáját és bevétel optimalizálását. További érdekes és hasznos témák mindenkinek: okostelefon, Firefox OS, tömeges SMS, küldés, Mozilla, marketing, átlátszó mobiltelefon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése