2016. szeptember 5., hétfő

Saját kezűleg ragasztott padló a beépített teraszon

Múanyag padló télikert beépített terasz
Műanyag padló vágása átlapolással
A műanyag padló nem csak szép, de praktikus is


A télikertben és beépített teraszon nagyon hasznos lehet a könnyen cserélhető műanyag padlóburkolat, mely nemcsak tartós, de könnyen is tisztítható, emellett melegnek is mondható az egyéb könnyen tisztítható padlóburkolatok sorában.

Ennek a terasz burkolási módnak nagy előnye, hogy saját kezűleg is könnyűszerrel lerakható, ragasztható minden komolyabb tapasztalat nélkül. A jó minőségű padlóburkoló anyagokat az ismertebb gyártóktól érdemes vásárolni.

A műanyag padló fektetése


Az egyenestől eltérő vonalvezetés esetén csomagolópapírból készítsünk sablont. E sablon alapján szabjuk ki a műanyagpadló-csíkokat. Két műanyagpadló-csík gondos elhelyezése az élek mentén kiszabás nélkül gyakorlatilag lehetetlen.

Az élek pontos illesztése érdekében a burkolatot átlapolással fektetjük. A második padlólapot átfedéssel helyezzük az alsóra, majd éles késsel mindkét lapot átvágjuk. Az ilyen vágás esetén akkor is pontos lesz az illesztés, ha nem sikerül egyenesen vezetni a kést. Hasonló módon vágják és fektetik a padlószőnyeget a beépített teraszra és télikertbe.

Saját kezűleg ragasztott padló a beépített teraszon nem egy bonyolult munkafolyamat. A műanyag padló lefektetése és ragasztása a télikertben és beépített teraszon mindenki számára érthető és egyszerű módon. További érdekes és hasznos témák: télikert, teraszbeépítés, műanyag padló, saját kezűleg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése