2016. szeptember 8., csütörtök

Nem kápráztat el az iPhone 7

iPhone 7 okostelefon az Apple-től
Ciccares koncepció iPhone 7-es
Csak a marketingesek örülnek az új okostelefonnak


A tömeges SMS küldés és a mobiltelefon beszélgetéseken túl a modern okostelefonok komplett számítógépeket tartalmaznak. A hihetetlen kapacitás és teljesítmény ma már senkit sem nyűgöz le, valami újat kell nyújtani, hogy a vásárlók érdeklődjenek az újabb modellek iránt. Az Apple nem tudott igazán nagyot alkotni a legújabb zászlóshajójával, de lássunk néhány részletet.

Az Apple több ponton is hozzányúlt a hangzáshoz. A jack aljzat eltűnéséről szóló hírekben sokan arra számítottak, hogy helyét egy második hangszóró veszi át, de ez végül nem így lett. Bár első ránézésre szimmetrikus a készülék alja, a bal oldali lyuksor mögött csak a mikrofon található. Ezt támasztja alá a készülék belső felépítéséről fellebbentett egyik kép is, ahol jól látható a sok helyet felemésztő jobb oldali hangszóró, illetve mellette, a készülék aljában található Taptic Engine, mely sok mindenre használható.

A várakozásokkal ellentétben az Apple végül más megoldással hozta el a lassan 10 éve várt sztereó hangzást, mostantól ugyanis a készülék előlapjának tetején található, eddig leginkább telefonáláshoz használt hangszóró is képes kihangosított módban működni. A megoldás szakállas, hasonlót már a 15 évvel ezelőtt megjelent mobiltelefonok is tudtak, ideje volt, hogy ennyi év után az Apple is implementáljon egy jobb hangrendszert.
Nem kápráztat el az iPhone 7, bár a fejlesztők igyekeztek minden jót belepakolni. Az új iPhone 7 a jack aljzat eltűnésével és a duál kamerával keltett feltűnést az Apple bejelentésekor. Pontos paramétereket későbbre ígérnek, de a rajongók egyelőre nem rohamozták meg tömegesen a boltokat az okostelefonért. Ne szalassza el a következő témákat sem: Apple, okostelefon, iPhone 7, Taptic Engine, AirPhone.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése