2016. szeptember 15., csütörtök

Kihangosító kell az autóvezetéshez

Okostelefon kihangosító személyautóba
Egyszerű, de praktikus autós kihangosító.
Vezetés közben büntetik az okostelefon használatát, használj kihangosítót


A XXI. században már több alternatíva is létezik az okostelefonok biztonságos használatára az autóvezetés közben. Az egyszerű mikrofonos fülhallgató (headset), szerelést nem igénylő kihangosító és az autórádióra köthető belső kihangosító közül választhatnak a biztonságosan telefonálni kívánó sofőrök és Budapesti autóvezetők. A mobiltelefonos kiegészítőket forgalmazó boltnál az elmondták, hogy a KRESZ-szabályok szigorítását követően jelentősen megugrott az autós kihangosítók eladása és kereslete: kezdetben a beszerelhető, nem sokkal ezután pedig a szerelést nem igénylő kihangosítók voltak a legnépszerűbbek a vevők körében.

A beszerelhető kihangosító praktikus és megbízható


Sajnos ez a fajtája a mobiltelefonok kihangosításának a legdrágább, hiszen csak szakszervizben lehet elvégezni a beszerelést, de a beépíthető megoldások a leginkább praktikusak: csak a használathoz szükséges kezelőszervek láthatóak a műszerfalon. A modern típusok esetén elegendő az autórádióra rákötni központi modult, a hívások fogadását vagy elutasítását biztosító gombsor vezeték nélküli kapcsolaton kommunikál ezzel.

Ezek az eszközök sokba kerülnek, és nem mindegyikkel lehet SMS-t küldeni, de az autóvezető, a gyalogosok és az utasok biztonsága minden pénzt megér.


Kihangosító kell az autóvezetéshez, hogy biztonságban lehessenek kicsik és nagyok egyaránt. A budapesti forgalomban autóvezetés közben nem telefonálhatunk és küldhetünk SMS üzeneteket, csak ha megfelelő kihangosítót vásárolunk az autóba, melyet nem minden esetben kell szakszervizben beszereltetni. A következő érdekes témákat ajánljuk még figyelmükbe: autóvezetés, kihangosító, headset, SMS küldés, okostelefon, mobiltelefon, vezetés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése