2016. augusztus 26., péntek

Készítsünk könnyen kerti bútort

Bútor és berendezés a télikertben
Egyszerű kerti bútor
Beépített teraszra, télikertbe és üvegházba


A kellemes kerti szórakozás egyik feltétele és kelléke a szép és kényelmes kerti bútorok beszerzése, esetleg saját kezű elkészítése. A természetes hatás érdekében használjunk különféle fából készült alkalmatosságokat. Az időtállóságról a megfelelő pácolással, festéssel gondoskodhatunk.

A fémből vagy műanyagból készült bútorok időtállóbak, de hiányzik a természetes hatás. Ha nem találunk megfelelő bútorokat, melyeket megvásárolnánk a télikertbe, és van némi kézügyességünk, az internetről letöltött tervrajzok alapján bármilyen formájú és fajtájú bútort elkészíthetünk.

Jó néhány ötlet van arra, hogy kertünket akár kevés anyagi ráfordításból is csodaszéppé varázsoljuk. Az újrahasznosítás, manapság nagy divatját éli, hiszen a régi tárgyakból fantasztikus dolgokat lehet készíteni egy kis kreativitással. Olcsó, szórakoztat és valami igazán egyedit hozhatunk létre. Legyen az régi hordó, gumi, raklap mindből gyönyörű bútorokat készíthetünk. Meríts ihletet és láss neki egy ötletnek!

Rajlapokból vagy fából nagyon szép és hasznos bútorok készíthetők.


Készítsünk könnyen kerti bútort és egyéb berendezési tárgyat saját kezűleg. A télikertek, kertek és üvegházak ékességei lehetnek a jól elkészített és megépített bútorok, ülő alkalmatosságok, berendezési tárgyak, melyek időtállóak és szépek maradnak sokáig. Hasonló érdekes témák: télikert, bútor, teraszbeépítés, gyártás, ajtó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése