2016. július 26., kedd

Fejlesztések a Google-nél

Google Map maker Android okostelefon
Térkép és útvonal tervezés
Az okostelefonoknál az Androinál lesz változás


Újra megnyílt a lehetőség a térképek szerkesztésére a Google Maps programban. Az újdonság az, hogy mostantól okostelefon használók és táblagép használók is tudják használni a Mape Maker-t.

A Google stratégiája, hogy a térképét helyi felhasználók segítségével aktualizálja, ennek köszönhetően a legnaprakészebb rendszert tudja ajánlani.

A felhasználóknak lehetőségük van úgynevezett útvonalakat is felrajzolni, így segítve a turistákat a két pont közötti legrövidebb út megtalálásában, amely természetesen nem mindig az egyenes, főleg ha valamilyen közlekedési eszközt is használni szeretnénk.

A szerkesztések természetesen nem azonnal aktiválódnak, azokat még más felhasználók ellenőrzik az élesítés előtt, hogy ne fordulhasson elő trollkodás.

A Google másik újdonsága az App Market-ből letöltött applikációk frissítési megoldásainál keresendő. Állítólag mostantól egy új algoritmusnak köszönhetően sokkal gyorsabban és optimálisabban lehet frissíteni majd a letöltött okostelefonos applikációkat.


 Fejlesztések a Google-nél, a felhasználók érdekeit szem előtt tartva. A Google fejlesztéseket és újításokat tesz közzé a Mape Maker és az Android Market frissítéseiről, és minden egyéb érdekes történésről. Hasznos témák és felvetések: Google, Android, applikáció, okostelefon, Google Maps, frissítés, alkalmazás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése