2016. július 24., vasárnap

Érkezik az Apple Watch 2

Apple okosóra 2
Mindenki az Apple Watc 2-t várja

Új lendületet kell adni az okosóra marketingjének


A kezdeti sikerek után nagyon visszaesett az Apple okosórájának eladása. Már megjelenésekor sokan vélekedtek úgy, hogy inkább csak egy prototípusra emlékeztet a termék, nem egy jól kiforrott kütyü.

A márka presztízse és a marketing szakemberek professzionalizmusa, a jól kidolgozott kampánynak köszönhetően tömegesen vásárolták az emberek a kicsit félresikerült Apple watch-ot.

Jób az Apple Watch 2


A kritikusok és a szakemberek a piac fellendülését és az eszköz jelentős újraértelmezését várják a 2. generációs kütyütől. Elsősorban a köralak fog változni, és több méretben is elérhető lesz a termék. A legfontosabb feladat, hogy ne csupán egy okoskarkötő és karóra összevonását kapjuk, hanem egy valóban forradalmi újdonságokat é megoldásokat tartalmazó eszközt.

A nehézségek között említhetjük, hogy mivel nem csak az SMS küldésre akarjuk használni az órát, ezért olyan akkumulátort kell az apró szerkezetbe építeni, amely bírja a strapát. A lemerült okostelefon bosszantó, de a kikapcsolt, sötét karóra egyenesen kiábrándító lehet.

Izgatottan várjuk az Apple Watch 2 megjelenését és a marketing kampány beindulását is, amelyet tömeges SMS küldés is kísérni fog a feltételezések szerint.


Érkezik az Apple Watch 2 minden háztartásban kell egynek lennie.  Milyen lesz, és mikor érkezik az Apple Watch 2? Az okosóra 2. generációja, mely nem csak SMS küldésre használható, hanem valóban forradalmi újításokat és funkciókat tartalmaz. Ezzel kapcsolatban elolvashatod még: Apple, watch, watch 2, okosóra, marketing, kampány SMS, SMS küldés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése