2016. június 4., szombat

Világuralomra törnek a Google termékek

Google Android Skynet
Ez nem azaz Android!

Ébredezik a Google Skynet

A Globalizáció ellen tüntetők fel sem fogják, hogy a politikai hatalom mellett egy teljesen más típusú világhatalom van kialakulóban. Az életünket, munkánkat és szabadidőnket egyre jobban behálózza a digitális, információs technológia. Az okos kütyük piacán is kiemelkedik a Google által nyújtott szolgáltatások túlzott dominanciája.
A hétköznapokba a keresőalgoritmusain keresztül lopta be magát a cég, de szépen lassan minden Internetes technológiában megkerülhetetlen szereplővé vált. Vezetői rájöttek arra, hogy a szoftverek és szolgáltatások mellett a technológiát is uralniuk kel. A Google ezért világszerte szerverközpontokat létesített, melyek számítási kapacitása jelen pillanatban összehasonlíthatatlanul nagyobb bármilyen más szerverszolgáltató bázisával. A hétköznapi életbe történő beszivárgás egyik nagy előnye, hogy minden platformon a saját termékeit tudja reklámozni és felkínálni a cég.

Lustaságból ártunk magunknak vagy ez a jövő?

A Google által nyújtott széleskörű és fejlett szolgáltatások használatával a legtöbb feladatot könnyen és pontosan tudunk végrehajtani. A cég által fejlesztett Android rendszerű telefon az életünk és identitásunk középpontjává vált. A Google okostelefonjával nyithatjuk otthonunk zárjait, az a kulcsa minden kommunikáció csatornánknak, és az Androidos autót is csak annak segítségével tudjuk beindítani.
A következő szűk évtizedben fog kiderülni, hogy a Google olyan szerepet játszik majd az emberiség történetében, mint a könyvnyomtatás vagy az elektromos áram feltalálása, vagy pedig valóban megalkottuk a Skynet-et.

 Világuralomra törnek a Google termékek és használja őket a föld apraja, nagyja. Erről is olvassunk: Google, SEO, Skynet, Android, kütyü, okosotthon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése