2016. június 17., péntek

Tömeges SMS a Facebookról?

Mesenger SMS üzenet tömegesen
A Facebook SMS küldő rendszere
SMS küldésre is alkalmas az üzenetküldő program

A közösségi csevegési szolgáltatást nyújtó Facebook program a Facebook Messenger új funkcióval bővül. Az üzenetküldésben teljes monopóliumot akar szerezni magának a közösségi oldal üzemeltetője.

Miért fontos ez?


Marketing szempontból rendkívül előnyös lehet egy cég számára, ha applikációjába az okostelefon alapvető funkcióját is beleépíti, így ki tudja váltani teljes egészében az egyéb cégek által készített applikációkat és programokat. A marketing kampány részét képzik a szolgáltatásban ingyen biztosított érdekes rajzok és üzenet képecskék is. Az SMS küldés, mint szolgáltatás még mindig hihetetlenül népszerű, pedig a hanghívásokra használt „buta” mobiltelefonok ideje már régen lejárt. A legtöbb ember új és nagy teljesítményű okostelefont szeretne vásárolni. A felmérések szerint a fiatalok többsége évente szeretne új készülékre váltani.

Az Android rendszerbe integrált Facebook Messenger, mely integrálja magába az SMS küldés funkciót, valószínűleg nagyon sikeres lesz a fiatalok körébe. Az idősebb generáció szereti külön kezelni a két üzenetküldési formát, hiszen az SMS-t sokkal hivatalosabbnak érzékeljük, a többnyire ingyenes azonnali üzenetekhez képest.
 Tömeges SMS a Facebookról, vajon ez igaz lehet? A Facebook Messenger applikációban olvashatjuk el és küldhetünk SMS üzeneteket tömeges méretben is, azért hogy könnyebb legyen az életünk és a kommunikációnk. Itt is vannak érdekes témák, amelyekről többet olvashatunk: SMS, üzenet küldés, tömeges SMS, Facebook, üzenet küldő applikáció, applikáció.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése