2016. június 21., kedd

Megindult a programozók versenye az instant applikációkért

Instant Applikációk okostelefonra
Instant Applikációk - "Használd és felejtsd el"

Új piac nyílt: "Használd és felejtsd el" applikációk


Az Applikációs marketing egy teljesen új szegmense jelenik meg a nagyon közeli jövőben. Egyes szakemberek szerint néhány hónapon belül bevezetésre kerülhetnek az instant applikációk és leválthatják a jelenlegi natív alkalmazásokat.

A marketinges szakemberek már egy jó ideje dolgoznak azon a problémán, hogy az alkalmazások telepítése közben minden egyes beavatkozást igénylő párbeszédablak bizonyos számú felhasználót ijeszt el a további használattól. Arra jöttek rá a Google marketing szakemberei, hogy a maximális profit érdekében az Applikációknak kereshetőeknek kell lenniük a Google oldalain, különöse a mobil felületen kell magasabb prioritást kapniuk.

A látogatók érdekében pedig úgy döntöttek, hogy az eddigi telepítést teljes egészében kiveszik a folyamatból. A Flash és webes alkalmazásokhoz hasonlóan az okostelefonra készített instant applikációk is, azonnal indulhatnak a webes felületen elhelyezett linkre kattintva.

Az el természetesen egyáltalán nem újdonság, és csupán a technológiát kellett az igényekhez igazítani, de úgy vélik, hogy hatásos marketing stratégiát sikerült kidolgozni, amely a tömeges SMS küldés marketingértékével lehet egy súlycsoportban.

 Megindult a programozók versenye az instant applikációkért és a hatalmas profit kiaknázásáért. Az instant applikációk is első helyre kerülnek a Google keresőben a jól optimalizált SMS marketing után a SEO szakértő által készített tervek és megoldások alapján. További professzionális témák: instant app, okostelefon, applikáció, mobil marketing, alkalmazás, SMS küldés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése