2016. június 21., kedd

Marketingesek vizsgálják az okostelefonos applikációkat

Instant alkalmazások Google Android
Android Instant Apps

Moduláris alkalmazások a divatosak most


A Google marketing szakemberei egész kampányt építenek a moduláris tulajdonságok köré. Nem olyan régen a Google moduláris telefonját mutatták be egy nagyobb reklám kampány keretében, most pedig a moduláris vagy más néven instant applikációkkal próbálkoznak.

A reklámok és marketing kampányok megtervezésénél pontos felmérésekre és számokra van szükség. A tömeges SMS küldés mobil marketing egyik legjobban teljesítő eszköze. Az SMS kampány egyszerűsége az, amit a szakemberek alapul vettek az újfajta alkalmazástípus kidolgozásakor.

A „Használd és felejtsd el” programok struktúrájának lényege, hogy a felhasználókat a keresőoldalról – lehetőleg a Google keresőjéből – egyenesen a működő applikációba irányítsa, ezáltal az érdeklődők száz százalékát megtartani.

Ha bevezetésre kerül ez a fajta instant alkalmazásfajta, akkor az új kihívások elé állítja majd nem csak az alkalmazásokat tervező, marketing szakembereket, de a SEO szakembereket is. Az applikációkon belüli AdSense reklámok és a keresésoptimalizálás még meglehetősen új terület, ahol az új szakemberek is megtalálhatják a számításukat.

 Marketingesek vizsgálják az okostelefonos applikációkat, hogy a megfelelő minőséget érhessék el. A SEO Google keresőoptimalizálás marketing fogásai a mobil kampányok és applikációkat is átfogják majd és mindenkihez a lehető legrövidebb időn belül elérnek. További érdekes kulcstémák: app, alkalmazás, Google, marketing, SMS küldés, instant apps.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése