2016. június 16., csütörtök

Játszótér és játszószoba kialakítása

Télikert és beépített terasz játszószoba
Felnőttek is játszhatnak a kertben

A télikertben és a teraszon is játszhat a gyerek


A télikertekben és beépített teraszokon kialakíthatunk olyan területeket, ahol a gyermekek nyugodtan és biztonságosan játszhatnak. A gyerekek számára kialakított játszótérnek, több szempontnak is meg kell felelnie.

A télikertben kialakított játszószobában arra kell figyelni, hogy megfelelő árnyék és hőmérséklet legyen a gyerekek számára, hogy kellemesen érezzék magukat. A beépített teraszon és játszószobákban a fal mentén beépített szekrényeket készíthetünk a gyerekjátékok számára. Ne feledjük el, hogy ahogyan nőnek a gyerekek, egyre több játéknak kell helyet találnunk. A nagyobb faliszekrények és fali polcok, éppen megfelelnek erre.

A jó minőségű műanyag nyílászárókkal épített télikertben vagy beépített teraszon a gyerekek a kerthez és a természethez közel tartózkodhatnak, ugyanakkor könnyen felügyelet alatt tarthatjuk őket.

A kertben készített játszó tereken elhelyezhetünk hintákat, homokozót és pancsoló medencét is. Ne felejtsük el, hogy a gyerekek számára kialakított nyári, kerti medencék mélysége csak minimális lehet, hogy a gyerekek felügyelet nélkül se legyenek veszélyben.

 Játszótér és játszószoba kialakítása a biztonság jegyében. A télikertben és a beépített teraszon is kialakítható a gyerekek számára megfelelő tér a játékhoz, a tanuláshoz ha megfelelően van legyártva és megépítve. További hasznos témák: télikert, játszótér, gyerek, kert, terasz, építés, beépítés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése