2016. június 12., vasárnap

Applikáció figyelmeztet a terrorveszélyre

Terror veszélyre figyelmeztető applikáció
Felirat hozzáadása

Az franciaországi Európa-bajnokságra készül a rendőrség

 

Marketing és mobilmarketing technológiákat is bevet a francia rendőrség, hogy a Franciaországba érkező turistákat futball szurkolókat megfelelően tájékoztassa a terrorfenyegetettségről, és ellásson mindenkit a megfelelő információkkal vészhelyzet esetére.

A tömeges SMS üzenetküldés mellet a tájékoztatás egyik formája az okostelefonokra telepíthető applikációk. Ezeknek a programoknak a segítségével hangtalanul figyelmeztetheti a rendőrsé a szurkolókat, ha a környékükön támadás történik. Fontos, hogy a program segítségével utasításokat adhatnak a bajban levőknek, hogy mit kell tenniük.

A terrorizmus elleni harc egyre szerteágazóbb, és egyre komolyabban kell venni. A tömegkommunikáció és a marketing minden formáját használni kell, hogy a társadalmat megfelelő módon tájékoztathassuk a veszélyekről. A tömegtájékoztatás felelőssége az is, hogy a megfelelő felvilágosító kampányok segítségével megakadályozzák a fiatalok csatlakozását terrorszervezetekhez. A figyelemfelhívás és az üzenetek célba juttatása talán esélyt adhat arra, hogy minimálisra csökkenthessék a fenyegetettséget.

 Applikáció figyelmeztet a terrorveszélyre, hogy megfelelően tájékoztatva legyen mindenki. A terrorizmus elleni marketing kampány háború több fronton is zajlok, de a tömeges SMS küldésre és az okostelefonos applikációra alapoz. Több fontos témát is felvethetünk: okostelefon, applikáció, terrorizmus, figyelmeztetés, üzenet küldés, tömeges SMS.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése