2016. június 8., szerda

A Microsoft árukapcsolása a Google-re emlékeztet

Microsoft projekt menedzsment programjai
A Planner képernyőjén az üzenetek
Megjött a Projekt Planner az Office 365 csomagban

A Microsoft sokat változtatott marketing és üzletpolitikáján az utóbbi időben. A cégtől érkező üzenetek sok esetben meglepőek is voltak. Korábban az Android okostelefonokhoz jelentős online tárterület járt ingyen, melyet a cég most lecsökkentett, ugyanakkor az Office előfizetők számára 1 évre 1 TB-t biztosít.

Érdekes, hogy az otthoni és az egyszemélyes verzió között 33 százalékos árkülönbség van, miközben az otthoni verziót 5 számítógépen, táblagépen és okostelefonon is használhatjuk. Lehetőségünk van egyszeri díjért megvásárolni a programcsomagot, de akkor egy csomó online szolgáltatásról le kell mondanunk. A havidíjas változat esetében havi hatvan ingyen percet is kapunk a Skype online üzenetküldő rendszerében.
A tömeges munkavégzés és a projektmenedzsment kezelésére a Planner programot használhatjuk, mely az irodai csomagban érkezik.

Érdekes lehetőség, hogy a Microsoft Office programcsalád minden egyes programját külön is megvásárolhatjuk. Letölthető külön-külön: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher és Access.

Kompatibilitás kérdése


Korábban gyakran előfordult, hogy az egyes Office verziókkal létrehozott dokumentumokat nem lehetett megnyitni a korábbi verziókban. A Microsoft termékei a 2007-es programverziótól hátrafelé is kompatibilisek, nincs szükség külön segédprogram letöltésére a fileok megnyitásához.

 A Microsoft árukapcsolása a Google-re emlékeztet, ahogyan megpróbálják eladni termékeiket. Legfontosabb és érdekes: Microsoft Office, Planer, Office 365, marketing, tömeges SMS, csomag.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése